JAUHELIHAPIIRAS:
KERMAVIILIVOITAIKINA: (POHJA)
75 g pehmeää voita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 dl kermaviiliä
TÄYTE:
200 g jauhelihaa
2 sipulia
1 porkkana
1/4 tl mustapippuria
1½ tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
2 rkl tomaattisosetta
1 valkosipulin kynsi
KUORRUTUS:
200 g maustamatonta sulatejuustoa
2 dl maitoa
2 kananmunaa
VALMISTUS:
Kauli kermaviilivoitaikinasta levy ja nosta uunivuoan (halkaisija 27cm) pohjalle ja reunoille. Hienonna sipulit, kuullota ne ja raasta porkkana. Ruskista jauheliha kevyesti, lisää joukkoon sipulit ja porkkanaraaste. Hauduta hetki ja mausta. Levitä seos pohjalle. Kuumenna maito ja sulata siihen sulatejuusto. Anna jäähtyä hetki, lisää kananmunat.Kaada seos täytteen päälle. Kypsennä 200 asteessa 20 minuuttia.
Kommenttini: Hyvän makuista ja helppo tehdä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti