Kuva tulee myöhemmin.
JAUHELIHAPASTA:
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 paprika
2 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
400 g tomaattimurskaa
1 tl sokeria
1 rkl soijakastiketta
1 tl kuivattua oreganoa
VALMISTUS:
1. Kuoria ja silppua sipuli ja valkosipulinkynsi. Huuhtele ja halkaise parika, poista siemenet ja kuutioi paprika.
2. Kuumenna öljy pannussa. Kuullota siinä sipulit ja paprika. Lisää jauheliha ja ruskista se. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia.
3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa jauheliha kastikkeen kanssa.
Oma kommenttini: Ihan hyvää, mutta itse lisäsin siihen vielä suolaa ja pippuria. :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti